Dynabyte BV

Description

Dynabyte heeft sinds 1985 ervaring en is met haar vestigingen door heel Nederland dé specialist op het gebied van de digitale wereld. In de loop der jaren is er een hoge kwaliteitsstandaard ontwikkeld waar onze producten, de deskundigheid van het winkelpersoneel en onze service aan moeten voldoen. Deze kwaliteit en service vindt u ook terug in de shop op deze website. De Dynabyte Thuiswinkel, zoals wij onze webshop noemen, is voorzien van het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk geeft aan dat Dynabyte de gedragsregels onderschrijft die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar on-line te winkelen. In 2004 & 2005 won Dynabyte de prestigieuze Thuiswinkel Award. Het team van thuiswinkeladviseurs zit dagelijks klaar om u telefonisch te adviseren bij uw aankoop zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt.

,

De specialist die door heel Nederland goed vertegenwoordigd is met het grootste assortiment hardware, software, gaming, verbruiksartikelen, communicatieapparatuur en diensten.
Mogelijkheden voor installatie aan huis.
Uitgebreide zekerheidspakketten.
Aantrekkelijke aanbiedingen.
Standaard 10% klantenkaartkorting op software en 4% klantenkaartkorting op verbruiksartikelen.
Levering direct uit voorraad.
Voor al uw wensen op het gebied van uw digitale wereld een oplossing.
Advies op maat!
Elk product of systeem dat u bij Dynabyte koopt, wordt direct uit voorraad geleverd. U hoeft geen weken te wachten en kunt u altijd direct aan de slag. Als u via onze Thuiswinkel een product bestelt, kunt u kiezen of u het product in de dichtstbijzijnde vestiging af wilt halen, of dat u, indien voor 22.00 uur besteld, het liever de volgende werkdag thuis bezorgd krijgt. U kiest zelf voor snelheid of gemak. En om het u nog makkelijker te maken, biedt Dynabyte u verschillende flexibele financieringsmogelijkheden via Santander aan.

,

Er is altijd een Dynabyte bij u in de buurt. Dynabyte heeft door heel Nederland vestigingen op prominente locaties. U hoeft voor een complete winkel echter uw deur niet uit. Via de Thuiswinkel op onze website of via het telefoonnummer 073-6460905 van de Thuiswinkelafdeling kunt u alle producten heel eenvoudig bestellen.

,

Dynabyte biedt u een deskundig advies vóór u uw aankoop doet en biedt u tevens een uitstekende service achteraf. Naast de vestigingen, waar u altijd terecht kunt voor vragen, is de helpdesk van Dynabyte bereikbaar op het telefoonnummer 073-6460905. Een deskundig team van specialisten zorgt voor een adequate telefonische ondersteuning.

,

www.dynabyte.nl


Vectors You May Like
Like it 3
Views 12
Downloads 7

Details

Uploaded: 25th, July 2013

File size: 3.0 MB

Files Included: AI

License: Unknown License

Keywords

Do you like this vector?